WAT ANDEREN ZEGGEN

Leonie van Oost

Zelfstandig shiatsu-masseuse & pilates-docent. Oud-Beijerland

Daniela heeft duidelijk passie voor wat ze doet. Een massage van haar is een weldaad. Ze maakt echt contact met je en voelt precies wat er nodig is.

Irene Wolff_Kinneging

Projectleider Onderwijs en Arbeidsmarkt, Utrecht

Met een drukke baan zijn de stoelmassages van Daniela een welkom rustmoment.. Een moment om tot mijzelf te komen.
Daniela is intuïtief en voelt goed aan wat aandacht nodig heeft.
De druk op mijn nek en schouders is afgenomen sinds de massage van Daniela. 
Ik vind het heel bijzonder dat ze in korte sessies niet alleen in staat is om lichamelijke klachten te verminderen, maar dat ik ook mijn batterij kan opladen.

Sienke Wolters
Manager Beleid & Informatie, A'dam

Daniela heeft mij geleerd signalen van mijn lichaam te voelen en serieus te nemen. Dat was wel even iets anders dan ik de eerste keer had verwacht. Ik dacht dat ze mij zou gaan vertellen wat er in mijn lijf gebeurde en wat ik voelde.
Helaas, of eigenlijk gelukkig maar. Dat deed ze niet, ze nodigde me uit om daar zelf mee aan de slag te gaan.
Door de (stoel)massages en haar begeleiding ben ik daar inmiddels een heel eind in op weg!

Saskia Wirsing

trainer/ coach/ entrepreneur bij Sw Paardencoaching, A'veen

 

Onlangs een tafelmassage van Daniela ontvangen. De warme persoonlijkheid van Daniela maakte dat ik me gelijk helemaal op mijn gemak voelde. Voor mij belangrijk om me te kunnen ontspannen.
De massage zelf was heerlijk.
Daniela heeft de gave dat ze zich helemaal kan afstemmen op iemands energie/lichaam. Daardoor voelde het voor mij heel natuurlijk en ontspannen. Mijn lijf voelde echt fijner en meer ontspannen na de massage en dat hield nog lang aan.
Echt een cadeau voor mezelf, ik ga het zeker vaker doen!

Theo

Opleidingsfunctionaris/ systeembeheerder, Amsterdam
 

Al jaren verzorgt Daniela bij ons (op het werk) de stoelmassages. Een welkom rustpunt op de werkdag.
Daniela voelt vaak feilloos aan waar die dag de aandacht op moet zijn tijdens de massage. Er is zelfs tijd voor een goed gesprek.
En dat allemaal in 20 minuten.
Een betere gezondheid door bewustwording van waar de spanning zich opbouwt in je lichaam en gemotiveerd weer aan het werk omdat je weet dat de baas je waardeert door je dit cadeautje te geven. Ik kijk er altijd erg naar uit om weer plaats te mogen nemen in de stoel.

Daily Coffie
Mindset Verandercoach en EFT coach

Ik heb Daniela in januari 2017 ontmoet tijdens een bijeenkomst van Bewust Ondernemende Vrouwen. Die dag mochten wij een voucher weggeven met een van onze diensten erop.

Daniela had mijn voucher voor een online Brainstormsessie gekregen en zo raakte we met elkaar in contact. 

 

Direct daarna bood ze mij een heerlijke stoelmassage aan. En ja, het was heerlijk. Dit was mijn tweede stoelmassage en in tegenstelling tot mijn eerste ervaring heb ik er nu wel een positief gevoel aan overgehouden.
Het was een bijzonder warm welkom…hart in huis!
De massage op zich is niet wat mij is bijgebleven maar meer haar aanraking.
De warme energie die uit haar handen komt en contact maakte met mijn lichaamsenergie was een bijzonder genietmoment.  

Merel Lamboo
Multipassionate Storyteller, Amsterdam

Daniela heeft bij mij een healing gedaan, omdat ik al een paar weken zat met een vervelende pijn in mijn nek. De combinatie van haar handen op de plek waar de pijn zat en haar vragen en opmerkingen zorgden ervoor dat wat er dwarszat - veel meer natuurlijk dan enkel een verkeerd belaste spier - naar buiten kwam. Na deze behandeling durfde ik voor het eerst in lange tijd echt te gaan staan voor wie ik ben en waar ik in geloof. En de pijn in mijn nek is ook weg! Een bijzondere ervaring die ik nooit zal vergeten - en die ervoor zorgt dat ik een behandeling bij Daniela aanraad aan iedereen die maar 'ergens mee zit'.
Ik kom graag nog een keer terug! 

Ed Waijop
Salarisadministrateur, Amsterdam

Op 31 mei 2016 heb ik een hartinfarct gehad. Na een succesvolle dotterbehandeling, waarbij een stent in een kransslagader werd geplaatst, probeerde ik zo snel mogelijk mijn normale leven weer op te pakken. 

Dat ging moeizaam. Ik kon maar moeilijk accepteren dat ik plotseling een pillenslikkende hartpatient was. Bovendien voelde ik mij verraden door mijn eigen lichaam, het vertrouwen was helemaal weg. 

Toch herpakte ik mij vrij snel, mede dankzij het hartrevalidatie-programma van het ziekenhuis. Onder begeleiding fietsen, voetballen, etc. Heerlijk vond ik dat. Dit ging zo goed dat ik er van overtuigd raakte dat ik wel weer aan het werk kon. Ik had mijn vertrouwen immers terug en was lichamelijk weer in topconditie. 

 

Het was de bedoeling dat ik 3 uurtjes per dag zou gaan werken. Voorzichtig beginnen dus. Op de eerste dag ging het direct al fout: stress, druk op mijn borst. Het was duidelijk dat ik er geestelijk helemaal niet klaar voor was. Het psychologische aspect had ik zwaar onderschat. 

 

Op aanraden van mijn leidinggevende heb ik vervolgens contact met Daniela opgenomen.  

 

Bij de eerste sessie met Daniela had ik direct al het gevoel dat het goed zou komen. Bodyscans, ontspannings- en ademhalingsoefeningen, stoelmassages en goede gesprekken hebben er zeker voor gezorgd dat ik het vertrouwen in mijn lichaam heb hervonden. Helemaal top!

 

Ik kan echt weer aan het werk, met een gerust hart, letterlijk. 

Hartelijk dank, Daniela.

Josje Feller
schrijver/ pionier/ eigenaar Vrouw&Passie, Rotterdam.

 

"Mijn lichaam geeft haarfijn aan waar ik mag groeien, helen of los mag laten. Het uit zich door ziek te worden of pijn te krijgen, alleen weet ik niet altijd waar het vandaan komt en wat ik kan doen om de wortel van de pijn/ziekte aan te pakken. Daniela weet dat wel en doet dat met een bijzondere healing waarin je haar gave, aandacht en de shift voelt en je volledig vertrouwt op dat er gebeurt wat er nodig is. In het moment van de healing ontving ik gewoon wat er geheeld mocht worden en wat Daniele mij vertelde, bevestigde mij, gaf mij inzichten en bekrachtiging. Nu, een paar weken laten, hoor ik nog regelmatig haar rake woorden of ik voel haar liefdevolle energie om me eraan te helpen herinneren dat ik niet onbewust opnieuw hoef te creëren wat er in mijn lijf (in mijn geval kiespijn) ontstaan was."

Josje Feller www.vrouwenpassie.nl

Jos vd Winde

 

"Ik vond het ook erg fijn. Veilig en vertrouwd. Hoe jij in het leven staat, is ook zo ongeveer hoe ik dat doe. :-)

 

Ik voelde me na vertrek ontspannen en aards, en in de avond kwamen er oude emoties op waar ik even verdrietig van werd. Dus de setting waarin jij de cursus geeft, is een trigger. Dat werkt voor mij heel goed.

Daar ik vroeger altijd met het hoofd 'door het leven ging', stap ik de laatste jaren in mijn lichaam. En ook de holistische manier waarop jij de cursus geeft (net als de setting zelf of is dat hetzelfde? :-)) geeft mij rust en vertrouwen in mezelf.