• Daniela

Mijn hart


Mijn hart... was het antwoord

Eerste Pinksterdag, een gewone zondag. Ik liep over het strand van Zandvoort op weg naar Ganpati. Naar een beeld (een ganesha) dat vriend Adrie op het strand heeft neergezet. Ganpati staat voor een 'nieuw begin', 'loslaten'.

Ik zat nogal in de put en met een vraag kwam ik aan. Ik ging aan de voet van het beeld zitten. Mijn handen gingen als vanzelf door het zand. Wrijven, voelen, tekenen.. Opeens zag ik het staan. Dat wat ik had geschreven en getekend. Mijn antwoord. Er stond "Hart" geschreven, met een hart erboven getekend....

#hart #voelen #loslaten #nieuwbegin #strand #tekenen

7 keer bekeken
Locatie
                                         
Hart in Huis
Amstelveen
06-288.453.97
 

Vragen? Stel ze via:

CONTACT of
danielavannassauw@gmail.com
 


© 2016-2020 door
Daniela van Nassauw
(by Wix)