De energie van OPRUIMEN


Ken je die aanvallen van opruim-woede? Eens in de zoveel tijd dan MOET het gewoon! Het klinkt zo leuk en het gevoel er-NA is ontzettend lekker maar VOOR-dat.....pffff. Gisteren begon ik aan de administratie 2011 en daarvoor moest ik nogal 1 en ander bij elkaar zoeken aan papier. Tja, ik geef toe, ik was niet zo administratief opgeruimd het laatste kwartaal (bloos).

Daardoor kwam ik ook allerlei andere papieren tegen. En in plaats van ze te negeren (omdat ik nou eenmaal iets anders zocht!) richtte ik BEWUST mijn ogen erop. Er bleek een hoop tussen te zitten wat geen enkele waarde had voor NU. Die waarde was geweest, de info was oud, onnuttig. Rijp voor oud papier dus.

Omdat het gezochte paperas zich nogal goed verstopt had, duurde mijn zoektocht langer dan gedacht.

Maar bij het verglijden van de tijd en verzamelen van oud papier kwam er ook inmiddels meer ruimte in 2 mappen. Zoveel dat er 1 lege ontstond. Kwam dat even goed uit!

Ik had er nog geen voor dit jaar ;-)

En jawel.. een dag later.

Ik loop nu voorbij diezelfde kast, die nu zo lekker geordend en opgeruimd is.

En het voelt ECHT anders.

Dus opnieuw (ik blijf het wonderlijk vinden!) bewezen dat rommel ook energie is. Zoals alles energie is.

Dat, ook al ZIE je de rommel niet (lekker in een kamer of kast verstopt), je VOELT deze wel.

Rommel in je huis, geeft rommel in je leven.

Lieve groet Daniela ♡

#opruimen #ordenen #overzicht #energie #rommel

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Locatie
                                         
Hart in Huis
Amstelveen
06-288.453.97
 

Vragen? Stel ze via:

CONTACT of
danielavannassauw@gmail.com
 


© 2016-2020 door
Daniela van Nassauw
(by Wix)